Heroes - Герои сезон 2ри
4 posters
Official Forum :: Филми :: Сериали
Страница 1 от 1
Heroes - Герои сезон 2ри
ЛИНК към първи сезон
## Резюме : "Герои" е сериал, в който се разказва как обикновени хора по целия свят откриват, че имат свръхестествени способности и как тези промени повлияват на живота им. Те не само разбират какво означава да имаш суперсили, но и откриват защо това се случва с тях. Постепенно те се събират заедно, бягайки от антигероя, който иска да получи тяхната супер ДНК. А тяхната съдба е да спасят света.
## Втори сезон : Във втората част на Герои, съдбите на Питър, Нейтън и Мат стават ясни. Появява се нова сила, която е против героите. Бенет се мести в Калифорния и се опитва да живее с дъщеря си Клеър под радарите, но това се оказва трудна задача. През това време, Хиро се връща във феодална Япония и се среща с неговия герой, Такезо Сенсей. Обратно в наше време, близнаците Мая и Алехандро Херера се опитват да влязат в САЩ, преминавайки мексиканската граница, за да получат помощ, относно техните смъртоносни способности.
Heroes S02E01
Heroes S02E02
Heroes S02E03
Heroes S02E04
Heroes S02E05
Heroes S02E06 New
Последната промяна е направена от на Чет Ное 01, 2007 4:14 am; мнението е било променяно общо 4 пъти
Re: Heroes - Герои сезон 2ри
мацко гледал ли си го ве щото звучи готен и се чудя дали да го дърпам готин ли е ?
pa4o- moderator
- Брой мнения : 211
Registration date : 21.10.2007
:)
ами сериала някво подобие на Х-мен самоче според мен сюжета на сериала по ми харесва и много яко е заплетен
абе общо взето за мен в момента този сериал е №1
абе общо взето за мен в момента този сериал е №1
Re: Heroes - Герои сезон 2ри
сериала е супер як.
hunter- Брой мнения : 14
Registration date : 01.11.2007
Official Forum :: Филми :: Сериали
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите